16ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ 16)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το 16ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ 16) θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο 2025 υπό την αιγίδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το Συνέδριο αποτελεί τη μεγαλύτερη συγκέντρωση φοιτητριών/φοιτητών Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Ελλάδας, με στόχο την ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τις σύγχρονες προκλήσεις στην αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από επιστήμονες του κλάδου, πολλά και διαφορετικά workshops από φοιτητικές ομάδες και εταιρείες της χώρας, καθώς και πολλοί διαγωνισμοί και παράλληλες δράσεις. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους εταιρειών και να προχωρήσουν σε συνεντεύξεις στο πλαίσιο του Career@ΣΦΗΜΜΥ. Παράλληλα με το Συνέδριο θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος διαγωνισμός «PreΣΦΗΜΜΥ 9».

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα social media του ΣΦΗΜΜΥ.

Facebook: https://www.facebook.com/sfhmmy/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ecescon/

Instagram: https://www.instagram.com/sfhmmy/

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής ΣΦΗΜΜΥ 16

 

Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Ece Auth
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ορκωμοσία του Ιουλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 17 του μηνός και ώρα 9:00-11:00, στην...
Περισσότερα...
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ THMMY 2024
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ ΤΗΜΜΥ 2024 1. Προκήρυξη Εκλογών Ε.ΔΙ.Π. ΤΗΜΜΥ 2024  Ορισμός Οργάνου Διενέργειας Εκλογών Ανακήρυξη...
Περισσότερα...