Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών

Ανακοίνωση για δυνατότητα πρακτικής άσκησης έρευνας στο Texas A&M University των ΗΠΑ από τις 21 Μαϊου 2024 έως και 28 Ιουλίου 2024

Ανακοίνωση για δυνατότητα πρακτικής άσκησης έρευνας στο Texas A&M University των ΗΠΑ από τις 21 Μαϊου 2024 έως και 28 Ιουλίου 2024 (HOSTING RESEARCH INTERNS AT TEXAS A&M GUIDELINES Greece, Cyprus + TAMUQ Study Abroad)

Στο πλαίσιο της υφιστάμενης Συμφωνίας Επιστημονικής Συμφωνίας του ΑΠΘ με το Texas A&M University των ΗΠΑ, σας ενημερώνουμε ότι προπτυχιακοί φοιτητές των παραπάνω Τμημάτων του ΑΠΘ οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το δεύτερο έτος σπουδών τους μπορούν να μεταβούν στο Texas A&M University για πρακτική άσκηση έρευνας από τις 21 Μαϊου 2024 έως και 28 Ιουλίου 2024.

Οι φοιτητές θα πρέπει να καλύψουν εξ ιδίων το κόστος των οδοιπορικών τους εξόδων καθώς και της διαμονής, διατροφής, ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης, κλπ. Βάσει της ενημέρωσης από το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο το κόστος διαμονής είναι περίπου 850$/μήνα. Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων θα αναζητήσει τη στήριξη του ΕΛΚΕ για την κάλυψη μέρους των εξόδων των φοιτητών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από το συνημμένο αρχείο.

Hosting-Interns-Summer-2024

aitisi_gr

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων ηλεκτρονικά (Internat-rel@auth.gr) μαζί με τα δικαιολογητικά που αναλυτικά αναφέρονται εντός του εντύπου της αιτήσεως, (τα δικαιολογητικά σε ένα pfd αρχείο), έως τις 7 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Μεταξύ των δικαιολογητικών, είναι η κατάθεση μιας λίστας στα αγγλικά πέντε Καθηγητών του TAMU με τους οποίους επιθυμούν να συνεργαστούν (ΜΟΝΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ) και για ποιο λόγο. Μπορούν να δουν τους καθηγητές στη σελίδα https://engineering.tamu.edu/ (“Academics”-> “Our Departments” -> και σε κάθε Τμήμα ψάχνουν τους Καθηγητές, που συνήθως είναι στην πάνω μπάρα στο “People” -> “Faculty”).

 H Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων θα προβεί στην επιλογή των πλέον επικρατέστερων φοιτητών και το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων θα προωθήσει κατόπιν τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά τους στο Texas A&M University των ΗΠΑ.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Εκδηλώσεις events
Εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης
«Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες στο Εξωτερικό, Διαδικτυακά» Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, στις 10:00 το link...
Περισσότερα...
Εγγραφές
γενικά εφημερίδα
Προσφορά δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων εκμάθησης Κινεζικής Γλώσσας 13-22 Ιανουαρίου 2024
Σας παραθέτουμε παρακάτω ανακοίνωση  από το Πανεπιστήμιο Tianjin Foreign Studies University (TJFSU) της...
Περισσότερα...