Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ορκωμοσία του Ιουλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 17 του μηνός και ώρα 9:00-11:00, στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ.

Καλούνται οι φοιτητές που προτίθενται να ορκιστούν, να καταθέσουν αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1) Κατάθεση αίτησης ορκωμοσίας (συμπλήρωση ηλεκτρονικής φόρμας)

Αίτηση ορκωμοσίας πρέπει να γίνει εντός της προθεσμίας, ακόμη κι αν πρόκειται να εξεταστείτε σε μαθήματα και να παρουσιάσετε τη διπλωματική σας εργασία το επόμενο διάστημα. Οι εκπρόθεσμες αιτήσεις δε θα γίνονται δεκτές.

Αφού λήξει η προθεσμία υποβολής αίτησης ορκωμοσίας, θα λάβετε email επιβεβαίωσης (στις 18/06). Εάν δε λάβετε email επιβεβαίωσης, ενώ είχατε καταθέσει αίτηση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, την ίδια μέρα.

Προθεσμία αίτησης ορκωμοσίας:

από Δευτέρα 3, έως και Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

 

2) Ηλεκτρονική αίτηση ορκωμοσίας και κατάθεση δικαιολογητικών μέσω students.auth.gr (Οδηγίες: https://it.auth.gr/manuals/aitisi-orkomosias/)

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν είναι:

  • Βεβαίωση υπογεγραμμένη απ’ τη Βιβλιοθήκη του Τμήματος και απ’ τον/την φοιτητή/-ήτρια περί μη οφειλής βιβλίων (email Βιβλιοθήκης: library@ece.auth.gr)
  • Παράδοση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας στη Γραμματεία
  • Υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.gr, στην οποία θα δηλώνονται τα εξής:

1. Είμαι φοιτητής/φοιτήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ και δεν οφείλω στους Τομείς ή στο Τμήμα βιβλία, υλικά, εργαλεία ή άλλα βοηθήματα, τα οποία δανείστηκα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου.

2. Δε διέμενα στις Φοιτητικές Εστίες του ΑΠΘ. (Εάν διαμένατε στις Φοιτητικές Εστίες, θα στείλετε το Πιστοποιητικό Διαγραφής στο info@ece.auth.gr)

3. Θα παραδώσω στη Γραμματεία του Τμήματος την Ακαδημαϊκή μου Ταυτότητα. (Η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα πρέπει να παραδοθεί στη Γραμματεία αυτοπροσώπως ή μέσω ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που έχει λήξει, αρκεί η αποστολή μιας φωτογραφίας της στο info@ece.auth.gr. Εάν την έχετε χάσει, στην Υπεύθυνη Δήλωση θα γράψετε: “Έχω χάσει την Ακαδημαϊκή μου Ταυτότητα.”.)

4. (προαιρετικό) Σε περίπτωση που έχετε εξεταστεί επιτυχώς σε περισσότερα μαθήματα απ’ αυτά που προβλέπει το Πρόγραμμα Σπουδών: “Επιθυμώ να μη μετράει στον τελικό βαθμό του διπλώματός μου το μάθημα με κωδικό ______ και τίτλο _____________________________.”

Προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών:

από Δευτέρα, 3 Ιουνίου έως και Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που αναμένετε βαθμό μαθήματος ή της εργασίας, θα προχωρήσετε με την υποβολή προσωρινής αίτησης στο students.auth.gr, την οποία θα ολοκληρώσετε μετά την καταχώρηση των τελευταίων βαθμολογιών.

Τελική ημερομηνία παρουσιάσεων διπλωματικών εργασιών:

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2024

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρετε να ορκιστείτε, ενώ έχετε κάνει αίτηση ορκωμοσίας, οφείλετε να ενημερώσετε άμεσα τη Γραμματεία.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

03/06/2024

Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ_ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΔΙΔ. ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 2023-24 ΕΔΒΜ ΕΚΠ07/76791
Σε συνέχεια της υπ’ αρ. 43222/2024 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών...
Περισσότερα...
Κατατακτήριες εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2024-2025
Ανακοινώνονται συνημμένα τα μαθήματα και η ύλη για τις κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων...
Περισσότερα...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ" 2024
Προκήρυξη εκλογών και Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάδειξη Διευθυντή του εργαστηρίου “Ηλεκτρονικής”...
Περισσότερα...