Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών

Δυνατότητα σπουδών κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-25, τριών (3) προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών του ΑΠΘ στο Πανεπιστήμιο της Ουλσάν, N. Κορέα (από 1 Σεπτεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου 2024)

Στο πλαίσιο της υφιστάμενης Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας του ΑΠΘ με το  University of Ulsan της Ν. Κορέας , παρέχεται η  δυνατότητα σπουδών  κατά το  χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-25, προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών  του ΑΠΘ στο εν λόγω πανεπιστήμιο.

Οι υποψήφιοι  θα πρέπει να συμπληρώσουν την  αίτηση  έως την  Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024  και ώρα: 12:00 μ.μ.

Ο/Η υποψήφιος/α φοιτητής/τρια πρέπει να ολοκληρωθεί κατ’ ελάχιστον το τέταρτο (4ο) εξάμηνο σπουδών του (δύο πλήρη έτη σπουδών). Ο συνολικός χρόνος σπουδών των υποψηφίων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα δύο έτη από τον ενδεδειγμένο χρόνο σπουδών (ν+2).

Απαραίτητη, επίσης, είναι η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ η γνώση της κορεατικής θα συνεκτιμηθεί.

Στη συνέχεια η Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων θα προβεί στην επιλογή των τριών (3) επικρατέστερων φοιτητών/τριών και θα προωθήσει τις αιτήσεις τους στο University of Ulsan (προθεσμία 15.14.2024).

Προσοχή:  οι  επιλεγμένοι  φοιτητές  θα πρέπει να διαθέτουν διαβατήριο  έως τις  10.4.2024 , καθώς μέχρι την ημερομηνία που θα ζητηθεί να σταλεί στο Τμήμα μας φωτοαντίγραφό του, μεταξύ άλλων δικαιολογητικών καθώς και φωτογραφία τύπου διαβατηρίου .

Για τυχόν ερωτήματα των φοιτητών που μπορούν να απευθυνθούν στο Διεθνών Σχέσεων ( internat-rel@auth.gr , ή 2310 – 991605 κ. Μαλβίνα Ροκάκη).

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια συναρπαστική ευκαιρία σπουδών για τρεις (3) προπτυχιακούς ή/και μεταπτυχιακούς φοιτητές μας. Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της εν εξελίξει Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας μας με το Πανεπιστήμιο του Ulsan, Νότια Κορέα.

Οι επιλεγμένοι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο του Ulsan κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-25, από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου 2024.

 Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

  • Ανοιχτό σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΑΠΘ.
  • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τέσσερα εξάμηνα (που ισοδυναμούν με δύο πλήρη ακαδημαϊκά έτη) κατά την υποβολή της αίτησης.
  • Η συνολική διάρκεια σπουδών του αιτούντος δεν πρέπει να υπερβαίνει την τυπική περίοδο σπουδών κατά περισσότερο από δύο χρόνια.
  • Απαιτείται γνώση αγγλικών. Η γνώση Κορεατικών είναι ωφέλιμη αλλά όχι απαραίτητη.

Διαδικασία αίτησης:

  • Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι στις 12:00 μ.μ., 29 Φεβρουαρίου 2024 .
  • Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ, η οποία θα επιλέξει τους τρεις (3) πρώτους υποψηφίους.
  • Οι επιτυχείς αιτήσεις θα προωθηθούν στο Πανεπιστήμιο του Ulsan έως τις 15 Απριλίου 2024.

Απαιτήσεις για επιλεγμένους φοιτητές:

  • Απαιτείται έγκυρο διαβατήριο έως τις 10 Απριλίου 2024 .
  • Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες πρέπει να υποβάλουν φωτοαντίγραφο του διαβατηρίου τους, άλλα απαραίτητα έγγραφα και φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΑΠΘ μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Επικοινωνία για Ερωτήσεις: Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων στο internat-rel@auth.gr  ή να καλέσετε την κα Μαλβίνα Ροκάκη στο +30 2310 – 991605.

01_ 2024 Fall Exchange Student Admission Procedure(Inbound)

00_UOU Exchange Program Pamphlet

00_UOU Exchange Program Webzine

03_2023 Spring English Course List

 

Θεσσαλονίκη 16/2/2024

 

Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ-ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2023-2024
Σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συγγραμμάτων  για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024,...
Περισσότερα...
Προπτυχιακά Καθηγητής Μεταπτυχιακά Πρωτοετείς
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ “ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ”
Ανακοίνωση για το μάθημα 1ου εξαμήνου ” Τεχνικές Σχεδίασης με Χρήση Υπολογιστή” Anakoinwsi-2-10-2023 Από...
Περισσότερα...
Deloitte - Θέση Εργασίας
Τίτλος Θέσης Επόπτης Δειγματοληπτικών Ελέγχων Περιγραφή Ρόλου: Ο ρόλος του Επόπτη Δειγματοληπτικών Ελέγχων...
Περισσότερα...